Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg | +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

Nils |

Mijn hele leven wil ik al aan krachttraining doen want ik weet dat het goed voor me is maar het lukte nooit. Toen Stijntje startte met haar business dacht ik gelijk dat zij mij misschien wel aan het trainen zou kunnen krijgen. Stijntje is toffe vrouw en slimme dame en heeft + geeft veel energie, dus wie weet!

Vier maanden verder en krachttraining is inmiddels routine in mijn trainingspraktijk geworden. Ik begin sterker te worden en dat merk ik vooral aan mijn verbeterede houding. Krachttraining wordt leuk en ik train nu zelfs ook thuis. 

Wat ik fijn vind is dat Stijntje altijd weer met oefeningen komt die het beste bij je passen en tijdens het trainen bijstelt wanneer nodig. Ik ga voorlopig lekker doortrainen met Stijntje want er is nog veel te winnen en een training met Stijntje is altijd een feestje😊. Bedankt Stijntje!