Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg | +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

HOI IK BEN
STIJNTJE BRUIJN

STAY FIT. STAY FOCUSED

HOI, IK BEN
STIJNTJE BRUIJN

STAY FIT. STAY FOCUSED

personal trainer
STIJNTJE

Ik ben een enthousiaste, energieke en doelgerichte personal trainer van IJburg (Amsterdam), die ervaring en kennis heeft op het gebied van lifestylechange, krachttraining en hardlopen. In 2017 heb ik mijn levensstijl compleet veranderd. Ik rookte, dronk elke dag wijn en was volgens de weegschaal obese en metabolisch 57 jaar oud. Lange tijd heb ik dit gerelativeerd: 

  • Het valt wel mee….
  • Zo dik ben ik niet….
  • Ik sport best veel….
  • Ik heb geen last van mijn overgewicht…
 
VAN 97 KG NAAR FITNESSTRAINER

Op mijn zwaarst woog ik 97 kilo, rookte ik minimaal een pakje sigaretten op een dag en dronk ik elke dag wijn en ik at lekker door. In 2017 ging de knop om: ik stopte met roken, een half jaar later met alcohol drinken en pakte gelijk mijn dieet aan. Het resultaat was verbluffend: binnen 4 maanden was ik 25 kilo lichter. Ik ben te snel afgevallen (2 kilo per maand is aan te raden), maar wel gelijk gespierd aangezien ik al 8 jaar aan krachttraining deed.Ik wilde meer weten over de sport die ik zo intensief beoefen. Daarom heb ik in 2018 mijn diploma’s voor fitness trainer level 1 en 2 gehaald (AALO). Inmiddels ben ik bij Running Holland in opleiding voor hardlooptrainer

MIJN PASSIES: KRACHTTRAINING, HARDLOPEN & MENSEN

Met Stijntje Bruijn Personal Training  verenig ik twee passies: krachttrainen en hardlopen. En niet te vergeten mijn derde passie: mensen, ik ben altijd benieuwd wat iemand bezighoudt en ambieert.

Al mijn trainingen vinden in de buitenlucht plaats. Ik werk op IJburg en in het Amsterdamse Bos.

PERSONAL TRAINER
STIJNTJE

Ik ben een enthousiaste, energieke en doelgerichte personal trainer van IJburg (Amsterdam), die ervaring en kennis heeft op het gebied van lifestylechange, krachttraining en hardlopen.

In 2017 heb ik mijn levensstijl compleet veranderd. Ik rookte, dronk elke dag wijn en was volgens de weegschaal obese en metabolisch 57 jaar oud. Lange tijd heb ik dit gerelativeerd:

  • Het valt wel mee….
  • Zo dik ben ik niet….
  • Ik sport best veel….
  • Ik heb geen last van mijn overgewicht…
 
VAN 97 KG NAAR FITNESSTRAINER

Op mijn zwaarst woog ik 97 kilo, rookte ik minimaal een pakje sigaretten op een dag en dronk ik elke dag wijn en ik at lekker door. In 2017 ging de knop om: ik stopte met roken, een half jaar later met alcohol drinken en pakte gelijk mijn dieet aan. Het resultaat was verbluffend: binnen 4 maanden was ik 25 kilo lichter. Ik ben te snel afgevallen (2 kilo per maand is aan te raden), maar wel gelijk gespierd aangezien ik al 8 jaar aan krachttraining deed.

Ik wilde meer weten over de sport die ik zo intensief beoefen. Daarom heb ik in 2018 mijn diploma’s voor fitness trainer level 1 en 2 gehaald (AALO). Ook mijn opleiding tot hardlooptrainer bij Running Holland heb ik met succes afgerond.

 

de passies van
STIJNTJE

KRACHTTRAINING, HARDLOPEN & MENSEN

Met Stijntje Bruijn PT verenig ik twee passies: krachttrainen en hardlopen. En niet te vergeten mijn derde passie: mensen, ik ben altijd benieuwd wat iemand bezighoudt en ambieert.

Al mijn trainingen vinden op IJburg en in de buitenlucht plaats.

STIJNTJE BRUIJN | PERSONAL TRAINER | IJBURG
STIJNTJE BRUIJN | PERSONAL TRAINER | IJBURG