Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg | +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

Met mijn prachtige familie op de kiek voor Jan Magazine. Klaas is even Kees geworden. Maar wordt gewoon weer Klaas in het artikel. 
 
Samenvattend: Ik ben een vrolijke trainer die van buiten zijn houdt. Gevaar van onmatig squatten ligt op de loer. Mooiste is toch wel dat mensen sporten zoals ze zijn. En dan ben ik de grootste bofkont, want ik heb alleen maar toffe, stoere, vrolijke en leuke klanten!
 
Het buiten zijn met mensen past veel beter bij me dan sales. Maar mensen sporten zoals ze zijn hè? Niet iedereen gaat meteen lekker squatten. Ik ben een vrolijke trainer, ik sport mee – daar moet ik ook mee oppassen want voor ik het weet zit ik op negenhonderd squats per week. Zeven jaar geleden ben ik dronken en op hoge hakken gestruikeld en heb ik mijn kuitbeen gebroken, dat voel ik nog steeds. Ondanks dat blijf ik hardlopen, want ik vind het te leuk. Maar het is wel belangrijk dat ik niet weer geblesseerd raak, want je lichaam wil uiteindelijk wél graag terug naar zijn oude vertrouwde vorm.’
 

Voor het complete artikel klik op “klik hier” button.