Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg |Β +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

LET'S DO SOME.
wall-sits.

Dagelijks tijdens het
tandenpoetsen πŸ™‚

β€œDe wall sit is een effectieve oefening om het uithoudingsvermogen van je bovenbenen te verbeteren. Daarnaast is het een goede oefening om je quadriceps, hamstrings en bilspieren te trainen. Ook train je jouw kuitpieren en buikspieren. En makkelijk te doen, je hebt alleen maar een muur nodig, simpel te integreren in het dagelijks leven: ga dagelijks walllsitten tijdens het tandenpoetsen.”

tijdens het
tandenpoetsen πŸ™‚

β€œDe wall sit is een effectieve oefening om het uithoudingsvermogen van je bovenbenen te verbeteren. Daarnaast is het een goede oefening om je quadriceps, hamstrings en bilspieren te trainen. Ook train je jouw kuitpieren en buikspieren. En makkelijk te doen, je hebt alleen maar een muur nodig, simpel te integreren in het dagelijks leven: ga dagelijks walllsitten tijdens het tandenpoetsen.”