Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg | +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

Anita |

Vanaf de middelbare schooltijd probeer ik al hard te lopen. Het lijkt zo makkelijk en het grote voordeel van hardlopen is dat je het elk moment van de dag overal ter wereld kan doen. Maar mij lukte het niet! Na een paar minuten was ik stuk. Zelfs het boek hardlopen voor dummies werkte bij mij niet.
 
Ik denk serieus dat ik het in mijn leven wel 5x echt geprobeerd heb. Ik ben de cursus 5km hardlopen in 10 weken ook alleen maar gaan volgen om Stijntje de Bruijn te laten zien dat niet iedereen kan hardlopen. Maar het ongelofelijke is gebeurd, op mijn 59ste jaar kan ik voor het eerst in mijn leven 5 km aaneengesloten hardlopen. Zo’n cursus heeft dus wel degelijk zin. Voor mij was de eyeopener om ‘langzaam’ hard te lopen en Stijntje geeft gewoon hele goede en makkelijk toepasbare adviezen.
 
Een aanrader dus, deze hardloopcursus, en het is ook nog hartstikke gezellig om met een groep nieuwe mensen te lopen 10 weken lang.