Stijntje Bruijn Personal trainer | Amsterdam-IJburg | +31 613560482

Bel Stijntje: +31 613560482

Podcast Roosmarijn Vos

bijzondere ondernemers

Bewegen en sporten, goed eten en goed slapen, zijn voor een groot deel, misschien wel alles, bepalend voor jouw succes. Starten lukt meestal nog wel, maar volhouden is niet altijd even makkelijk. Het jaar is net begonnen en misschien is je motivatie nu alweer gezakt om het jaar gezond te starten. Ik heb er daarom bewust voor gekozen om juist op dit moment van het jaar personal trainer Stijntje voor mijn podcast te interviewen. Naast dat Stijntje een hele leuke vrouw is en een bijzonder ondernemersverhaal te delen heeft, geeft ze ook tips hoe je sporten en bewegen makkelijker kan volhouden, omdat het gewoon zo ontzettend belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.

Aldus Roosmarijn Vos, coach te Amsterdam. Klik hiernaast links op de foto voor de hele podcast.